Voor een zetje in de goede richting

Blog

Leuke cadeautjes per post

chocolade versturen

2020 is nou niet per se het jaar van gezellige feestjes, bezoekjes en verjaardagen, toch is het wel leuk voor de jarige of een speciaal persoon die je gewoon mist om een cadeautje te ontvangen. Gewoon om even te laten zien dat je wel aan ze denkt. Daarom ga ik het vandaag hebben over leuke cadeautjes die je per post kunt laten bezorgen.

Iets lekkers

Al spreek ik voor mezelf, en waarschijnlijk vele met mij is iets lekkers altijd een leuk gebaar om te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijke doos chocolade versturen of een originele theeduif (een kaartje met thee erbij). Houd diegene meer van hartige cadeautjes? Dan is een wijnpakket met nootjes misschien een leuk idee of voor de mannen onder ons een bierpakket vol heerlijke wereldbieren. Er is van alles mogelijk. Van taarten tot een DIY bakdoos.

DIY

Momenteel werken de meeste nog vanuit huis of hebben nog vakantie. Hoe leuk is het dan om het werkritme even in te ruilen met een leuk DIY projectje, zodat je daarna weer met volle energie kunt focussen op je werk? Er is van alles mogelijk, google maar eens op DIY pakketjes per post. Zo bestaan er DIY sieraden pakketjes waarbij je eigen sieraden kunt creëren met geleverde kralen en draad. Voor als men wat nieuws wil proberen kun je gaan voor een borduur- of breipakket. Zo introduceer je de desbetreffende persoon gelijk tot wellicht een nieuwe hobby.

Envelop cadeautjes

Een groot pakket is natuurlijk leuk om te ontvangen, maar vaak zijn het de kleine dingen die een mens al gelukkig kan maken. Daarom in deze alinea nog een aantal leuke ideetjes die gewoon in een envelop passen. Het eerste ideetje is een puzzel. Je kunt online genoeg winkels vinden die puzzels met foto kunnen versturen. Een persoonlijk cadeautje die ook gelijk een activiteit met zich meebrengt. Wanneer je niet simpel geld wil versturen naar de jarige, kun je ook gaan voor een cadeaubon voor een winkel waarvan je weet dat de persoon hier vaak winkelt. Zo laat je de jarige zijn eigen cadeautje kiezen en weet je zeker dat hij/zij er blij mee is. Daarnaast is een persoonlijke tekening van een kleinkind natuurlijk ook een geweldig cadeau om te ontvangen.

Ook kun je natuurlijk combinaties maken tussen verschillende categorieën. Verstuur bijvoorbeeld een lekker doosje bon bons met een boeket bloemen. Zo heeft diegene iets lekkers voor bij de thee en ook gelijk een leuk bosje bloemen om het huis mee op te fleuren.

Geef een reactie