HomeSportenDe gepersonaliseerde waterfles van Flaske is ideaal voor kinderen!

De gepersonaliseerde waterfles van Flaske is ideaal voor kinderen!

Niet alleen het nieuwe schooljaar is weer aangebroken, ook de tijd van het sporten is er (gelukkig) weer. Je kind zal maar wat graag weer gaan voetballen, korfballen, basketballen, turnen of dansen. Het kan echter zomaar zijn dat je de bidon die het afgelopen jaar is gebruikt weer uit de kast haalt en dat deze niet echt meer lekker ruikt. Na verloop van tijd wordt zo'n bidon gewoon vies en is deze ook niet meer zo goed schoon te maken. Nu kun je ervoor kiezen om telkens weer een nieuw exemplaar aan te schaffen, maar is het niet beter om te kiezen voor een duurzame oplossing? Kies voor de gepersonaliseerde waterfles van Flaske en je haalt echte kwaliteit in huis. Je kunt de gepersonaliseerde waterfles van Flaske laten personaliseren zoals jij dat wilt. Zet er, bijvoorbeeld, de naam van je kind op.

De gepersonaliseerde waterfles van Flaske wordt gemakkelijker teruggevonden

Want, laten we eerlijk zijn, kinderen raken nogal eens wat kwijt. Dan weer een trainingsjasje, dan weer hun sokken en dan weer de complete sporttas. Het is dan altijd maar weer hopen dat er iemand op het sportcomplex weet waar jouw kind zijn spullen heeft gelaten. Zo'n gepersonaliseerde waterfles met daarop de naam van je kind maakt het zoeken én het terugvinden een stuk gemakkelijker. Ook hierdoor is deze gepersonaliseerde waterfles een duurzamere oplossing.

Wat is er nu zo duurzaam aan deze waterfles?

Het begint er al mee dat deze waterfles met gemak een aantal seizoenen meegaat. Deze fles kan tegen een stootje en hij overleeft het ook als er een keer met de tas waarin 'ie zit gevoetbald wordt. Deze fles hoeft dus lang niet zo vaak vervangen te worden als een gewone bidon of een gekocht flesje water. Dan is er ook nog de inhoud: water uit de kraan is net zo goed en in sommige gevallen zelfs beter dan water dat je in flessen koopt. Voordeel: deze fles kan op ieder gewenst moment worden bijgevuld.

Een fles bestellen?

Het bestellen van een gepersonaliseerde waterfles voor je kind is heel gemakkelijk. Je gaat naar de site, kiest een maat en een kleur en de tekst die je op de waterfles wilt hebben en je betaalt. Nu is het nog even wachten tot de fles daadwerkelijk wordt geleverd. Dat duurt maar een paar dagen. Nog voor de eerste sportwedstrijd van je kind heb je de fles in huis. Dat is snel geregeld en wel zo gemakkelijk.

Mag je niet missen