Home Sporten Speeltuinen met kleine trampolines

Speeltuinen met kleine trampolines

Er worden steeds nieuwe speeltuinen aangelegd. De speeltuinen komen steeds met nieuwe speeltoestellen. Elk jaar bedenken ze weer nieuwe leuke toestellen voor kinderen om op, in en rondom te spelen. Sinds een paar jaar worden er ook trampolines gebruikt in de speeltuinen. Ronde gaten in de grond waar een doek is strakgespannen. Dit fungeert perfect als een trampoline. Deze ronde gaten hebben vaak niet een grote diameter. Er past vaak net één persoon op de trampoline om op te springen. Ze veren vaak niet te erg mee, want de trampolines staan natuurlijk op een openbare plaats en ze willen het niet te gevaarlijk maken. Door deze nieuwe toevoeging aan de speeltuin, willen kinderen vaak ook thuis een leuke trampoline.

Salta trampolines

Een mooi voorbeeld van een goede trampoline is een salta trampoline. Het merk salta staat voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Bij een trampoline is de veiligheid het belangrijkst. U wilt dat u kinderen hier veilig op kunnen spelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te gaan maken. Bij salta staat daarom ook de veiligheid op nummer één. Het bedrijf werkt met zeer strenge veiligheidsnormen die uiterst zorgvuldig worden nageleefd. Daarom worden alle salta trampolines voorzien van een dikke veiligheidsrand. Deze veiligheidsrand zorgt er ook voor dat je niet direct in contact kan komen met de veringen. Naast de veiligheid is de kwaliteit ook een belangrijk punt voor salta bij het maken van trampolines. De hoge kwaliteit verkrijgen ze door alleen gebruik te maken van de materialen van zeer hoge kwaliteit. Zo wordt er voor het frame vaak gemaakt van sterk en duurzaam gegalvaniseerd staal. De veringen zijn ook vaak van ditzelfde materiaal gemaakt en voorzien van een goudkleurige toplaag. Het frame en zijn veringen zijn uitermate stevig en bestand tegen alle weersinvloeden en is roestvrij. Bovendien is het frame ook corrosiebestendig, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te houden. Kortom de salta trampolines hebben zeer hoge normen als het gaat om veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Salta trampoline comfort edition

Een van de goed verkochte trampolines is de salta trampoline comfort edition. Deze trampoline staat bekend om zijn springcomfort en aantrekkelijke prijs. Verder is hij van duurzame topkwaliteit en heeft een lange levensduur. Deze trampoline kan zorgen voor vele jaren spring- en speelplezier. De trampoline wordt vaak ingegraven en steekt daarna dan 20 centimeter boven de grond uit. Dit zorgt ervoor dat de trampoline makkelijk toegankelijk is. Het frame is gegalvaniseerd en voorzien van een zwart glanzende coating. Ook deze trampoline is voorzien van een extra dikke en sterke veiligheidsrand, deze ligt over de gehele rand van de trampoline. Daarnaast beschikken ze over extra lange, sterke en gegalvaniseerde conische veren.

Vorig artikelBinnen spelen
Volgend artikelBestemmingen in Europa

Mag je niet missen