HomeBlogLactona ragers en Vitis tandpasta combineren

Lactona ragers en Vitis tandpasta combineren

Je gebit sterk en gezond houden, dat is een aanrader voor elk. Het bespaart je vervelende bezoeken aan de tandarts en levert ook voordelen op voor de gezondheid in het algemeen. Om tussen je tanden te kunnen poetsen levert het bedrijf Lactona ragers, hiermee kun je in de kleine ruimtes tussen je tanden komen en zorgen dat alle voedselresten die zich daar ophopen weg kan poetsen. Een ander handig hulpmiddel daarbij is de Vitis tandpasta, het helpt je om de tandplak te verwijderen en daarmee een frisse adem te krijgen en houden. Hoe minder bacteriën de kans krijgen te vermenigvuldigen in je mond hoe gezonder je je mond kan houden. Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen hier gebruik van maakt. Sommige mensen poetsen hun tanden maar een keer per dag, anderen doen het wanneer ze er aan denken. Sommige mensen gaan ook niet naar de tandarts, alleen als ze pijn hebben. Helaas gaat dat echt ten koste van je gebit. Het is beter om alles netjes bij te houden, zodat je tandpijn kunt voorkomen. Als je dagelijks je tanden poetst en gebruik maakt van de Lactona ragers, dan doe je alles wat je kunt doen. Combineer het met twee keer per jaar een bezoekje aan de tandarts en dan is het goed. Ze kunnen dan een keer foto’s maken en kijken hoe gezond je gebit is.

 

Tanden poetsen tips

Er zijn altijd mensen die het lastig vinden om hun gebit netjes bij te houden, daarom een paar tips:

  • Maak een of twee keer per dag gebruik van de Lactona ragers. Dit kun je het beste doen na het eten zodat je de etensresten kunt verwijderen tussen je tanden.
  • Gebruik twee keer per dag de Vitis tandpasta, dan ruik je weer lekker fris uit je mond en dan zijn alle etensresten ook verwijderd.
  • Wen jezelf aan dat je op vaste momenten je tanden gaat poetsen, neem hier ook de tijd voor zodat je alle plekjes goed kunt raken.
  • Als je kinderen hebt, is het belangrijk dat je hen het belang uit gaat leggen van tanden poetsen. Begin hier al vroeg mee, zo groeien ze er mee op en dan zal het ze ook beter bij blijven. Poets iedere dag de tanden en doe het ook samen.

Bezoek uiteraard op tijd de tandarts, deze kan je tips geven en je tanden en kiezen in de gaten houden. Je wilt natuurlijk dit niet over het hoofd zien.     

Mag je niet missen